Sfanta Mare Mucenita EcaterinaSfanta Mare Mucenita Ecaterina, este ocrotitoarea tuturor celor invatati, a celor care cauta lumina cunostintei si a cunostintelor! Ea este cea care se roaga pentru studenti, pentru elevi, pentru toti cei iubitori de carte. Ea este ocrotitoarea teologilor, profesorilor, avocatilor, procurorilor, medicilor, pentru ca ea a fost partasa la invataturile acestor intelepti intotdeauna. Ea este indreptatoarea in credinta si in casnicie, ocrotitoarea tuturor mamelor, a acelor femei care doresc sa fie mame si nu pot sa nasca, este ajutatoarea celor aflati in pragul casatoriei, rugatoarea neobosita a copiilor, fecioarelor si vaduvelor, vindecatoarea celor bolnavi, izbavitoarea celor in necazuri, aparatoarea batranilor. Ea este ocrotitoarea sarmanilor si a saracilor, pentru ca ea a lasat bogatia lumii si a imbratisat mucenicia.

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.