Dacă doriţi să vă oferiţi voluntari:

• pentru a sprijini activităţile de cunoaștere și ajutorare a persoanelor din categoriile sociale vulnerabile (săracii, bolnavii, copii, tinerii și bătrânii),
  • pentru a realiza diverse proiecte sau de organizare a grupurilor de suport,
  • pentru a ne sprijini cu editare/procesare video în vederea realizării de documentare şi materiale informative,

vă rugăm să ne contactaţi.

Ce avantaje aveți ca voluntari?

1. Voluntariatul este considerat ca experiență profesională în specialiate, ceea ce înseamnă că ați putea avea sanse mai mari la angajare. Mai exact, puteți dobandi cunostinte noi si practice intr-un anumit domeniu, pe care le-ați putea utiliza la viitorul loc de munca, astfel ca sansele dvs de angajare vor fi mai mari decat ale altor candidati care nu au experiență. Cei dintai vor avea un plus bifat in CV. Mai mult decat atat, experienta acumulata pe parcursul activitatilor de voluntariat va putea fi dovedita cu certificatul de competente pe care il veți putea solicita la finalul perioadei de voluntariat.

2. Dincolo de faptul ca voluntariatul va fi considerat experienta profesionala, aceasta activitate poate aduce si satisfactii personale. Dacă vă implicați in activitati de voluntariat veți cunoaște foarte multi oameni, din diferite categorii sociale. Impreuna cu acestia veți învăța să lucrați în echipă, pentru atingerea unui beneficiu comun. In plus, in urma acestor interactiuni veți putea lega prietenii.

3. Un alt argument in favoarea voluntariatului il reprezinta si faptul ca acest tip de activitate contribuie la dezvoltarea dvs personală. Mai exact, prin voluntariat se pot dezvolta abilitati si competente sociale precum solidaritatea, increderea, spiritul civic si responsabilitatea sociala. Prin implicarea in activitati de voluntariat, veți deveni constienti de problemele din jurul dvs, pe care poate ca in mod normal nu le-ați observa.

citiți aici mai în detaliu despre avantajele voluntariatului pentru dvs.

Dacă doriți să deveniți voluntar/ă trimiteți-ne datele dvs de contact, ce doriți să faceți ca voluntar/ă și dacă aveți idei de proiecte în domeniile noastre de interes.

Noi vă vom contacta pentru diferitele proiecte în care puteți fi implicat/ă.